Ring til os:

21 80 20 80

20 14 93 78

Vi gør en forskel for vores kunder

Tilbygning udføres med mange års erfaring

Ved Murermester Erling Knudsen har vi mange års erfaring med forskellige former for tilbygning. Vi foretager alle slags tilbygning, og der er som udgangspunkt ingen opgave, der er hverken for lille eller for stor for os.

Vi udfører tilbygninger for både private, erhverv og offentlige institutioner. Uanset om du er interesseret i en mindre tilbygning til dit hjem, eller om du vil udvide en større arbejdsplads, så er vores dygtige håndværkere klar til at hjælpe dig.

Professionel tilbygning af høj kvalitet

En tilbygning giver mange muligheder, og det er kun din fantasi, der sætter grænserne. Vi hjælper gerne til med gode råd og vejledning, men vi kan også udføre arbejdet efter dine specifikke ønsker og tegninger.

Når du vælger os til at stå for din næste tilbygning, vil du blive mødt af erfarne og dygtige håndværkere, der kun benytter sig af de bedste materialer på markedet. 

Dette er din garanti for altid at få en tilbygning, der er af den højeste kvalitet. Desuden går vi meget op i altid at levere vores arbejde til den aftalte tid og til den aftalte pris.

Skab din drømmebolig med en renovering

Vi vil gerne hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme med en ny tilbygning.

For at få mere information om de mange muligheder med en tilbygning eller for at få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt kan du kontakte os på telefon 21 80 20 80 eller på e-mail info@erling-knudsen.dk.

Ring i dag på telefon 21 80 20 80, hvis du ønsker et godt tilbud på en tilbygning til dit hus.

​Firmainformation

Murermester Erling Knudsen

CVR: 18258870

Adresseinformation

Kontaktinformation