​+20 års erfaring

​Sans for detaljen

Medlem af garantiordning​

Totalentreprise til dit næste byggeprojekt

Murermester Erling Knudsen fungerer gerne som din totalentreprise. Mangler du en tovholder til at sikre et godt samarbejde ved større projekter, så er vi et godt valg. 

Vi kører ud til opgaver både i og omkring Thy, Salling og Nykøbing Mors.

Godt samarbejde med en totalentreprise

Vi er en erfaren murermester, der igennem årene har oparbejdet et fast samarbejde med forskellige tømrere, elektrikere, malere, vvs-mænd, ingeniører og arkitekter. 

Dette betyder, at vi let kan fungere som din professionelle totalentreprise.

Når du vælger os til at være din tovholder som totalentreprise, så står vi for alle de løse tråde og for at holde overblik over byggeriet, så alting fungerer, præcis som du ønsker det.

Vi benytter os kun af samarbejdspartnere, som leverer høj kvalitet og kan stå inde for de samme værdier som os. Dette er din garanti for altid at få et færdigt resultat af den højeste kvalitet.

Alt arbejde der udføres af os eller vores samarbejdspartnere bliver altid udført med fokus på høj kvalitet og med de bedste materialer på markedet.

Få mere information om totalentrepriser

Vi vil gerne fortælle dig meget mere om vores arbejde og priser på totalentreprise, hvis du kontakter os. Uanset om du har besluttet dig for at benytte os til en totalløsning eller ej, så er vi altid villige til at give dig et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os på telefon 21 80 20 80 eller på e-mail info@erling-knudsen.dk for at få mere information eller for at få et godt tilbud på din næste totalentreprise.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?​

Ønsker du at blive kontakte med et godt tilbud, så udfyld formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.​​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan altid kontakte os hvis du har nogen spørgsmål eller du skal til at have lavet et nyt stykke arbejde.

Ring i dag på telefon 21 80 20 80, for en snak om jeres næste projekt.

​Firmainformation

Murermester Erling Knudsen

CVR: 18258870

Adresseinformation

Kontaktinformation