​+20 års erfaring

​Sans for detaljen

Medlem af garantiordning​

Få en flot og solid tilbygning

​Drømmer du og din familie om mere plads i jeres bolig, og har I samtidig ikke lyst eller mulighed for at flytte? Så kan en tilbygning være en rigtig god løsning, og vi står gerne til rådighed og hjælper. Hos Murermester Erling Knudsen har vi mere end 20 års erfaring med mange forskellige former for tilbygninger. Vi kan bygge alle slags, og der er som udgangspunkt ikke nogen opgave, der hverken er for stor eller for lille til os.

Vi bygger for både private boligejere, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner i bl.a. Thisted, Skive og Nykøbing Mors. Uanset om du er interesseret i en mindre tilbygning til dit hjem eller sommerhus, eller om du ønsker at udvide arbejdspladsen, så har vi håndværkerne med de rette kompetencer til at klare opgaven for dig.

Vi hjælper dig med at finde frem til den rette løsning

En tilbygning kan give rigtig mange forskellige muligheder, og det er faktisk kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre. Vi har i løbet af årene bygget rigtig mange tilbygninger, og derfor tilbyder vi også gerne rådgivning og vejledning, så du kan få lige netop den løsning, du drømmer om – og som du måske ikke vidste var en mulighed.

Når der skal bygges til, er der som regel også rigtig mange forskellige beslutninger, der skal træffes omkring det færdige udseende, funktionalitet og valg af materialer. I den forbindelse står vi også klar til at hjælpe dig, hvis du ønsker at have os med på råd.

Har du allerede fået tegnet din drømmetilbygning, og ved du allerede, hvilke materialer der skal bygges med, så står vi selvfølgelig også klar til at bygge den tilbygning for dig.

Hvad koster en tilbygning?

Fordi en tilbygning er hel unik og individuel fra bygning til bygning, og fordi enhver kunde har forskellige ønsker og krav til de ekstra kvadratmeter, kan vi ikke give en konkret pris på en tilbygning til hus uden at kende til opgavens omfang samt dine ønsker og forventninger.

Vores priser afhænger nemlig af en række forskellige faktorer, herunder bl.a.:

  • Hvor stor en tilbygning du ønsker
  • Hvad tilbygningen skal bruges til – værelse, ekstra badeværelse osv.
  • Hvilke særlige forhold der gør sig gældende omkring din bygning
  • Hvad du har af ønsker til tilbygningens udseende
  • Hvilke ønsker du har til materialerne

Der er f.eks. meget stor forskel på, om vi skal bygge en tilbygning med et par ekstra soveværelser, eller om vi skal bygge en hel ny børne- eller forældreafdeling i boligen med et tilhørende badeværelse. Samtidig er der også nogle kunder, der har nogle helt særlige krav til, hvilke materialer der skal anvendes. Det kan f.eks. handle om, hvilke fliser der skal sættes op på badeværelset, eller hvilket gulv der skal lægges i værelserne. Her er der meget stor prisforskel på de forskellige materialer, og det har i sidste ende en stor indflydelse på prisen.

Vi er dog klar over, at det naturligvis er altafgørende på forhånd at vide, hvor meget den nye udvidelse af boligen eller kontoret kommer til at koste, og derfor udarbejder vi selvfølgelig gerne et uforpligtende tilbud til dig på din konkrete tilbygning, når vi kender til dine ønsker og krav.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en tilbygning

Hvis en tilbygning er den rette løsning for dig og din familie, så hjælper vi jer gerne med at udleve drømmen om ekstra plads eller nye funktioner i boligen. Uanset om der skal bygges ekstra børneværelser, badeværelser eller måske en udestue, så kan vi hjælpe.

Du skal blot kontakte os for en indledende dialog, hvor vi sammen gennemgår dine ønsker og behov for den nye tilbygning. Undervejs hjælper vi gerne med kompetent rådgivning og vejledning, så vi er sikre på, at du har de rette informationer at træffe dine valg ud fra, og på den måde kan du få den bedste løsning, som du kommer til at kunne nyde i rigtig mange år i fremtiden.

Du kan kontakte os allerede i dag på telefon 

21 80 20 80 eller e-mail info@erling-knudsen.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis det passer dig bedre. Vi sørger for, at ringe dig op så hurtigt som muligt.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?​

Ønsker du at blive kontakte med et godt tilbud, så udfyld formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring i dag på telefon 21 80 20 80, hvis du ønsker et godt tilbud på en tilbygning til dit hus.

​Firmainformation

Murermester Erling Knudsen

CVR: 18258870

Adresseinformation

Kontaktinformation