Ring til os:

21 80 20 80

20 14 93 78

Vi gør en forskel for vores kunder

Tilbygning udføres med mange års erfaring

Ved Murermester Erling Knudsen har vi mange års erfaring med forskellige former for tilbygning. Vi foretager alle slags tilbygninger, og der er som udgangspunkt ingen opgave, der er hverken for lille eller for stor for os.

Vi udfører ombygning af hus for både private, erhverv og offentlige institutioner. Uanset om du er interesseret i en mindre tilbygning til dit hjem, sommerhus eller om du vil udvide en større arbejdsplads, så er vores dygtige håndværkere klar til at hjælpe dig.

Professionel ombygning af hus i høj kvalitet

En tilbygning giver mange muligheder, og det er kun din fantasi, der sætter grænserne. Vi hjælper gerne til med gode råd og vejledning, men vi kan også udføre arbejdet efter dine specifikke ønsker og tegninger.

​Prisen på en badeværelsesrenovering er meget individuel afhængigt af, hvilke ønsker og krav du har til renoveringen, og hvor omfattende den skal være.

Dette er din garanti for altid at få en tilbygning, der er af den højeste kvalitet. Desuden går vi meget op i altid at levere vores arbejde til den aftalte tid og til den aftalte pris.

Hvad koster en tilbygning?

Prisen på en tilbygning er meget individuel afhængigt af, hvilke ønsker og krav du har til renoveringen, og hvor omfattende den skal være. 

Vi vil gerne hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme med en ny tilbygning. Vi giver derfor gerne til tilbud på ombygning af dit hus.

For at få mere information om de mange muligheder med en tilbygning eller for at få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt kan du kontakte os på telefon 21 80 20 80 eller på e-mail info@erling-knudsen.dk.

Ring i dag på telefon 21 80 20 80, hvis du ønsker et godt tilbud på en tilbygning til dit hus.

​Firmainformation

Murermester Erling Knudsen

CVR: 18258870

Adresseinformation

Kontaktinformation