​+20 års erfaring

​Sans for detaljen

Medlem af garantiordning​

Facaderenovering – giv nyt liv til din bolig

​Vil du gerne give nyt liv til din bolig ved at friske den op udvendigt? Eller vil du f.eks. gerne få den til at stige i værdi eller spare penge på varmeregningen? Der findes mange årsager til, at man med fordel kan foretage en facaderenovering af sin bolig, og hvis du vælger at få foretaget renoveringen af Murermester Erling Knudsen, kan du være sikker på, at du får et flot og langtidsholdbart resultat.

Vi har mere end 20 års erfaring med facaderenovering, som vi udfører for både private og erhverv i bl.a. Nykøbing Mors, Thisted, Skive og omegn.

Gør dit hus smukt og stærkt med en facaderenovering

Det danske klima kan være hårdt for din bygning. Det er specielt murværket, der rammes hårdt af det våde og kolde danske klima. Derfor kan det med tiden blive slidt, hvilket både gør dit murværk svagere og mindre modstandsdygtigt, samtidig med at det ikke ser særligt kønt ud.

Med et svagere murværk er din bygning dårligere isoleret, og det vil derfor koste dig flere penge at varme din bolig op. Desuden vil et slidt murværk kunne udvikle sig til større skader.

For at gøre dig selv, din pengepung og din bygning en tjeneste, bør du derfor få foretaget en professionel facaderenovering. Dette kan vi hjælpe dig med, så dit hus eller din bygning både kommer til at fremstå smuk og stærk.

Der findes et hav af forskellige løsninger i forbindelse med facaderenoveringer, og vi kan naturligvis varetage dem alle. Du kan dermed få lige præcis den løsning, som du foretrækker. 

Hvad koster facaderenovering?

Vores priser på facaderenovering afhænger bl.a. af, hvilken af de mange forskellige løsninger du vælger, hvor mange m2 facade vi skal renovere, og hvor omfattende en renovering der er tale om. 

I sidste ende afhænger den endelige pris også af, hvor lang tid opgaven kommer til at tage, og hvad vi har af udgifter til materialer.

​​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på facaderenovering

Har du nogle spørgsmål omkring de forskellige muligheder, der er i forbindelse med en renovering af facaden? Eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at spare penge på varmeregningen? Så hører vi meget gerne fra dig. 

Det gælder naturligvis også, hvis du har en konkret opgave til en facaderenovering, som du kunne tænke dig en pris på. Så kommer vi ud til en uforpligtende besigtigelse af din bygning, hvor vi vurderer facadens tilstand, og herefter udarbejder et godt tilbud til dig.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 21 80 20 80. Alternativt kan du også skrive til vores e-mail info@erling-knudsen.dk eller udfylde vores kontaktformular her på denne side. Så vender vi tilbage til dig.​

Ønsker du et uforpligtende tilbud?​

Ønsker du at blive kontakte med et godt tilbud, så udfyld formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan altid kontakte os på telefon 21 80 20 80, hvis du har nogen spørgsmål eller du ønsker et godt tilbud på en facaderenovering.

​Firmainformation

Murermester Erling Knudsen

CVR: 18258870

Adresseinformation

Kontaktinformation