Ring til os:

21 80 20 80

20 14 93 78

Vi gør en forskel for vores kunder

Facaderenovering – Giv nyt liv til boligen

Vil du gerne give nyt liv til din bolig? Vil du gerne få den til at stige i værdi? Vil du gerne spare penge på varmeregningen? Der findes mange årsager til, at man bør foretage en facaderenovering af boligen, og hvis du vælger at få en facaderenovering fra Murermester Erling Knudsen, kan du være sikker på at få et godt resultat.

Gør dit hus smukt og stærkt med en facaderenovering

Det danske klima er hårdt mod din bygning. Det er specielt murværket, der rammes hårdt af det våde og kolde danske klima. Derfor kan det med tiden blive slidt, hvilket både ser dårligt ud og gør murværket svagere. 

Med et svagere murværk er din bygning dårligere isoleret, og det vil derfor koste flere penge at varme huset op. Desuden vil et slidt murværk kunne udvikle større skader.

​For at gøre dig selv og din bygning en tjeneste, bør du altså få foretaget en professionel facaderenovering. Dette kan vi hjælpe dig med, så dit hus bliver både smukt og stærkt.

Der findes et hav af forskellige løsninger i forbindelse med facaderenoveringer, og som din foretrukne murermester i og omkring Thy, Salling og Nykøbing Mors kan vi foretage dem alle.

Få et tilbud på en professionel renovering af facade

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om alle de mange muligheder med en facaderenovering. 

Hvis du ringer på telefon 21 80 20 80 eller skriver på e-mail info@erling-knudsen.dk, kan vi også give dig et uforpligtende tilbud.

Du kan altid kontakte os på telefon 21 80 20 80, hvis du har nogen spørgsmål eller du ønsker et godt tilbud på en facaderenovering.

​Firmainformation

Murermester Erling Knudsen

CVR: 18258870

Adresseinformation

Kontaktinformation